Træhuse bygges af specialister i fuldtømmerbyggeri

Hos Skovtømreren har vi specialiseret os i træhuse i fuldtømmer. Vi bygger for kunder i og omkring Syddjurs, herunder i Fagerskov, Odder og Aarhus.

Bag Skovtømreren står Christopher Edelgaard Løve, som er både uddannet tømrer og Skov- og Naturtekniker med speciale i skovarbejde.


Skovtømreren er ekspert i fuldtømmerbyggeri, og vi er en af de få virksomheder i landet, der kan udføre den slags opgaver.

Drømmer du om at få bygget et nyt træhus? Så læs med her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere eller indhente et tilbud.​

Træhuse bygget af stammer fra danske skove

​Stammerne til vores bjælkehus udvælges nøje og fældes i danske skove, hvorefter de transporteres til byggepladsen. Her starter afbarkningen, og derefter tilpasses hver enkelt stamme omhyggeligt og præcist. I en typisk fuldtømmerkonstruktion vil hver enkelt stamme blive nøje tilpasset den underliggende stamme og samles i hjørnerne i knudesamlinger.

Vi har bred ekspertise til alle slags opgaver

​Hos Skovtømreren har vi en bred portfolio og ekspertisen til at kaste os ud i nye skræddersyede projekter, så går du med en drøm eller en sjov ide til et træhus, anneks, bålhytter, opbygning af træterrasse eller andet, så tøv ikke med at ringe og få en ganske uforpligtende snak om dine muligheder for at få det ført ud i livet.

Vores vision er at dyrke kærligheden til det gode håndværk og levere et kvalitetsprodukt – hver gang.

Kærligheden til træ som byggemateriale skyldes blandt andet, at det er fantastisk i forhold til både:​

  • ​Holdbarhed
  • Bæredygtighed
  • Miljø
  • Vedligeholdelse
  • Indeklima

Kunne du tænke dig at indhente en pris på dit byggeri? Hvad enten du vil have bygget et helårs-hus i træ, jagthytter, carporte, bålhytter, anneks, opbygning af træterrasse, tilbygning til hus eller ønsker, at vi varetager en anden type tømrerarbejde, så er du velkommen tage at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt