Tømrerarbejde med speciale

​Skal du have udført professionelt tømrerarbejde, og leder du i den forbindelse efter et tømrerfirma, der kan klare din opgave, så er du kommet til det helt rette sted. Som udgangspunkt kan vi hos Skovtømreren tilbyde alle slags tømreropgaver, som vi blandt andet varetager for kunder i Aarhus, Odder, Fagerskov og Skanderborg. 

Vi arbejder med bæredygtigt og miljørigtigt træ

Skovtømreren arbejder fortrinsvist i bæredygtigt og miljørigtigt træ, og vi brænder for arbejdet med træets naturlige egenskaber. De forskellige træsorter er velegnede til forskellige projekter, og hvis man vælger det rigtige træ, kan man således være helt fri for brug af kemi (f.eks. trykimprægnering).

Vi står altid klar til at vejlede dig omkring materialevalg og lignende, hvis du skal have udført professionelt tømrerarbejde.

De seneste år har vi specialiseret os i udendørsopgaver, f.eks.:

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud af tømrerarbejde

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop den form for tømrerarbejde, du skal have udført? Så hører vi gerne fra dig. Vi tager en fair timeløn, samtidig med at du kan være helt sikker på at få et flot resultat, der holder i de næste mange år.

Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af materialer eller lignende, står vi også gerne til din rådighed. Du skal bare kontakte os og fortælle os om din opgave samt dine ønsker og behov. Så hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt