Shelters bygget med traditionelle knudesamlinger

​Kunne du tænke dig at få bygget et shelter i træ på dit udendørsareal eller måske i baghaven, så står vi hos Skovtømreren klar til at hjælpe dig. Vi er blandt andet specialister i at bygge shelters i træ, så byg dit nye shelter sammen med os. Vi bygger primært for kunder i og omkring Syddjurs, Aarhus, Fagerskov og Odder. 

Sådan bygger vi holdbare shelters

De shelters, vi producerer, bliver bygget på to forskellige måder: enten efter samme principper som et fuldtømmerhus, hvor der bygges af rundtømmer eller efter en model, hvor stammerne bliver savet til på savværket, således at det ligner rundtømmer, men ikke er det. Sidstnævnte model er især særligt velegnet som samle selv-shelter.

Lige meget hvilken løsning du vælger, så bliver dit shelter udført med de traditionelle knudesamlinger, som kendes fra Nordamerika.

Har du spørgsmål? Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores shelters, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop det shelter, som du drømmer om? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning, ligesom vi også gerne besvarer alle dine spørgsmål eller udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, uanset om du ønsker en samle-selv-løsning, eller om vi skal stå for hele opbygningen.

Vi bygger blandt andet shelters for kunder på Syddjurs, i Aarhus, Fagerskov samt i Odder og andre omkringliggende områder. Skal vi også bygge dit kommende shelter?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt