Byggeri med fuldtømmer efter de oprindelige traditioner

​Kunne du tænke dig at få bygget et bjælkehus, shelters, carporte, et fritidshus eller træhuse, så læs med her på siden. Med stor erfaring i baggagen tilbyder Skovtømreren​ ​byggeri med fuldtømmer i bl.a. Aarhus, Syddjurs, Fagerskov og Odder. 

Om vores byggeri med fuldtømmer

Den type fuldtømmerbyggeri (eller log building, som det hedder på modersmålet), vi udfører, følger en gammel nordamerikansk byggetradition. Skovtømreren er en af de ganske få tømrere, der kan udføre denne type tømrerarbejde i Danmark. Vi er med helt fra starten, hvor vi selv står for træfældning af træerne i danske skove, så vi ved, at tømmeret er af den rette kvalitet. 

Dernæst vil træet typisk blive fragtet til vores byggeplads og savværk i Østjylland, hvor projektet bygges op.

Når ”råhuset” er færdigt, vil det blive fragtet til det blivende sted, hvor det, afhængigt af projektets størrelse, typisk kan opstilles i løbet af 1-2 uger.​


​Indsigt, viden - og passion for træ

Med denne type byggeri er der nogle særlige ’spilleregler’ rent byggeteknisk, derfor​ kræver fuldtømmer stor erfaring og viden.

Grundet en uddannelse som både tømrer og Skov- og Naturtekniker med speciale i skovarbejde har vi hos Skovtømreren de kvalifikationer, der skal til for at levere et byggeri med fuldtømmer af højeste kvalitet efter de oprindelige traditioner.

natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt