Træfældning af enhver art udføres

Har du brug for hjælp til fældning af træer?

Har du et eller flere træer på din grund, som du kunne tænke dig at få fældet, eller er der tale om en større træfældning i din skov? Hos Skovtømreren står vi klar til at varetage alle former for træfældning i alt lige fra små private villahaver til store skove. Vi fælder træer for kunder i blandt andet Aarhus, Odder, Fagerskov samt på hele Syddjurs.

 

Fældning af træ med eller uden opskæring

Det er helt op til dig, om vi skal udføre træfældning enten med eller uden opskæring og lignende efterfølgende. Vi kan tage os af det hele, hvis du ønsker det, men vi kan også blot sørge for, at træet på din grund bliver fældet korrekt, hvorefter du selv kan skære det op.

Uanset hvor stor eller hvor lille din opgave til os er, så sørger vi altid for, at arbejdet bliver udført professionelt og i en høj kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde og det gode håndværk går vi aldrig på kompromis med – uanset hvor lang tid det kommer til at tage.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning varierer i høj grad fra opgave til opgave. Prisen aftales individuelt og afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange træer du skal have fældet
  • Hvilken metode vi skal bruge til fældningen
  • Hvor svært tilgængelige træerne er
  • Om vi efterfølgende skal skære træet op
  • Individuelle ønsker og behov.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit fældningsarbejde

Hvis du på forhånd kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop din træfældning vil komme til at koste dig, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi beregner gerne en fast pris til dig på arbejdet i form af et uforpligtende tilbud, når vi kender til din opgave og dens omfang samt dine ønsker og behov.

Har du nogle spørgsmål omkring vores træfældning, eller har du brug for mere information, så er du selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt