​Få bygget rustikke jagthytter i træ

​Kunne du tænke dig at få bygget en jagthytte, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Skovtømreren har vi stor erfaring med at bygge forskellige former for bjælkehuse, herunder også jagthytter, som vi bygger i henholdsvis træ eller fuldtømmer. Vi bygger bl.a. jagthytter for kunder på Syddjurs samt i Aarhus, Fagerskov, Odder og omegn. Skal vi også bygge din kommende jagthytte?

Vi er specialister i fuldtømmerbyggeri

Vi udfører fuldtømmerbyggeri, også kaldet log building, efter en gammel nordamerikansk tradition. Hos Skovtømreren er vi nogle af de få virksomheder i Danmark, der kan tilbyde lige netop denne form for byggeri.

Vi sætter en stor ære i at være med helt fra starten af byggeriet. Det betyder, at vi selv fælder de træer, som vi skal bruge, og de bliver fældet i danske skove, således at vi kan være helt sikre på, at tømmeret har den rette kvalitet.

Herefter fragter vi træet til vores savværk og byggeplads i Østjylland, hvor vi blandt andet bygger vores jagthytter. Når selve ”råhuset” er bygget færdigt, får vi det fragtet derhen, hvor det skal stilles op, og typisk vil dette kunne lade sig gøre allerede i løbet af 1-2 uger.

 

Vil du høre mere om vores jagthytter?

Vi bygger jagthytter i mange forskellige størrelser og træsorter, og du har således god mulighed for at få bygget lige netop den hytte, som du kunne tænke dig – og det gælder både i forhold til udseende, funktion og ikke mindst mål.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores jagthytter, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt