Carporte i træ bygget på danske træstammer

​Kunne du tænke dig at få bygget en carport i din indkørsel, så du slipper for at skulle skrabe is af bilen om vinteren, og så du slipper for at sætte dig ind i en brandvarm bil om sommeren? Så læs med her. 

Specialløsninger i træ​ fra danske skove

Hos Skovtømreren tilbyder vi blandt andet specialbyggede carporte, som bliver bygget efter dine egne individuelle ønsker i forhold til design, udseende og mål på carporten. Vi henvender os til dig, der ønsker en mere unik og luksuriøs carport, end den du kan købe nede i det lokale byggemarked.

Vi bygger typisk carporte for kunder på Syddjurs, i Fagerskov, Aarhus og i Odder, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

 

kompetent rådgivning omkring regler og love på området

Når der skal bygges en carport på en privat grund, er der en række regler og love, som skal overholdes. Det kan godt være svært som privatperson at skulle sætte sig ind i disse regler og love, og derfor står vi klar med kompetent rådgivning og vejledning.

Med vores hjælp kan du således være helt sikker på, at du får en flot ny carport, der skiller sig ud fra naboens, samtidig med at den lever op til alle de gældende love og regler på området. 

Kontakt os og hør mere om vores carporte på specialmål

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores luksuriøse carporte, der lever op til alle dine ønsker i forhold til mål og skæve vinkler.

Vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved lidt mere omkring dine ønsker og behov.

natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt