Plankebord specialfremstilles efter individuelle ønsker

Få bygget det plankebord som du drømmer om

Drømmer du om at få bygget et unikt plankebord, der lever op til lige netop dine ønsker i forhold til valg af materiale, stil, design og størrelse? Så lad os hos Skovtømreren hjælpe dig. Vi kan specialfremstille plankeborde efter individuelle ønsker og behov, og ingen af vores produkter er ens.

Vi bygger plankeborde for kunder på Syddjurs samt i både Aarhus, Odder, Fagerskov og omegn. Skal vi også bygge dit nye bord i træ? 

Vi fremstiller dit nye bord med fokus på håndværket og kvaliteten

Det er vigtigt for os, at du får et unikt og håndlavet bord, når du køber et plankebord gennem vores virksomhed. Derfor er der intet, der bliver maskinfremstillet, og vi kan garantere dig for, at du får et unikt langbord, præcis som du drømmer om, og som ingen andre har.

Vi bruger den tid, som det tager at levere det ønskede resultat, for vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde eller det gode håndværk. Derfor bruger vi også hellere et par dage ekstra på at gøre arbejdet ordentligt, end at du får et færdigt resultat, som hverken du eller vi er fuldt ud tilfredse med. 

Vælg mellem flere forskellige træsorter

Vi har en række forskellige træsorter på lager, og det betyder, at du kan vælge mellem mange forskellige løsninger, når du lader os specialfremstille dit nye plankebord. Et plankebord i egetræ er for eksempel et populært valg, men der er også mange andre muligheder.

Vi benytter os altid af miljøvenlige materialer, og vores mål er at være så bæredygtige som muligt.

Kontakt os med din bestilling eller hør mere om dine muligheder

Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker til dit nye plankebord eller hør mere om dine muligheder. Vi giver også gerne gode råd om vedligeholdelse af bordet, så du kan få glæde af dit nye spisebord i så lang tid som overhovedet muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt