Fritidshus i fuldtømmer​

Drømmer du om at få bygget et træhus?

Drømmer du om at få bygget et fritidshus i fuldtømmer fyldt med masser af charme og stemning, så du kan få et frirum, hvor du kan slappe af og komme ned i gear? Så lad os hos Skovtømreren hjælpe dig. Vi er blandt andet specialiseret i at bygge fritidshuse i fuldtømmer efter de oprindelige metoder fra Nordamerika, og det er vi nogle af de eneste i landet, der kan.

Vi holder selv til i Skanderborg, men vi bygger blandt andet fritidshuse i træ for kunder i både Odder, Fagerskov, Aarhus og på hele Syddjurs.

 

Vi bygger med stammer fra danske skove

Når vi bygger dit nye fritidshus, så kan du altid forvente, at huset bliver bygget med miljøvenlige stammer fra danske skove. Vi er selv med ude for at fælde træerne, og vi kan dermed garantere deres kvalitet.

På vores savværk og byggeplads fjerner vi barken fra stammerne, og det er også her, vi bygger det ”råhus”, som på sigt kommer til at udgøre dit fritidshus. Når ”råhuset” er bygget færdigt, bliver det fragtet til den ønskede placering på din grund, og i løbet af 1-2 uger sikrer vi os, at det bliver opstillet som ønsket.

 

5 fordele ved at bygge et fritidshus i træ

Der er en lang række fordele ved lige netop at få bygget et fritidshus i træ som det gennemgående materiale. Du kan blandt andet nyde godt af følgende 5 konkrete fordele:

  1. Du kan få et hus med et behageligt indeklima
  2. Du kan få et utroligt holdbart resultat
  3. Du slipper for krævende vedligeholdelsesarbejde
  4. Du får bygget et hus i et bæredygtigt materiale
  5. Du vælger miljøvenligt.
​​

Vi bygger unikke løsninger i højeste kvalitet

Når du vælger os, kan du altid forvente, at du får et unikt byggeri i en høj kvalitet. Intet af det vi laver er maskinfremstillet, og vi sørger altid for at udføre vores arbejde med fokus på det gode håndværk – også selvom det tager ekstra tid.

Kontakt os gerne i dag og få beregnet en pris på dit nye fritidshus. Byg sammen med os og få et både bæredygtigt, miljøvenligt, langtidsholdbart og smukt resultat. 

natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt