Anneks i træ bygget med passion for det traditionelle håndværk

​Kunne du tænke dig at få opført et anneks til dit sommerhus, en garage til din bil eller måske en havestue til de lune sommeraftener? Så lad os hos Skovtømreren hjælpe dig. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du f.eks. kunne tænke dig at få bygget en hytte i træ i Aarhus, Odder, Fagerskov eller på Syddjurs. Vi kører selvfølgelig også gerne ud til kunder i de omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores ekspertise. ​

Hvad koster et anneks i træ?

Et anneks er en betegnelse, der kan dække over flere forskellige begreber. Helt overordnet set bliver et anneks dog betegnet som værende en mindre fritliggende bygning på ens grund. Det kan f.eks. være et gæstehus, der ikke er bygget i forlængelse af huset, men som ligger for sig selv. 

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget et anneks koster alt afhængigt af, om du køber et færdigt anneks, eller om det skal bygges fra bunden, og om du selv ønsker at være med til at opføre huset, eller om du vil lade en professionel tømrer står for arbejdet.

Derudover afhænger prisen som regel også af, hvor stort annekset skal være, og hvilke materialer det skal være bygget af.​


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Hos Skovtømreren bygger vi annekser i træ til en konkurrencedygtig pris, og vi udarbejder gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på lige netop det anneks, som du drømmer om.

Byg sammen med os, og du kan være helt sikker på, at du får et flot og ikke mindst langtidsholdbart anneks, der lever op til alle dine ønsker og behov.

natur-02

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, vores mål er at være så bæredygtige som muligt

shelter-02_2

Unikke produkter og byggeri

Vores produkter er unikke, og intet af det vi laver er maskinfremstillet

tømrer-02

Kvalitet og godt håndværk

Vi bruger hellere to ekstra dage hos vores kunder, for at lave vores arbejde ordenligt

Har vi fanget din interesse, og vil du gerne høre mere?

Skal vi stå for dit byggeri i træ? ​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller indhente et tilbud på din opgave.

Så snart vi har hørt mere om dine ønsker og dit budget, får vi en dialog om, hvad der er af muligheder for udarbejdelse af tegninger og lægger en tidsplan for projektet.

Vi besvarer med glæde, hvad end du ellers måtte have af spørgsmål om vores arbejdsområder.

Følg med på Instagram​

Se vores profil her @skovtomreren

Hos os får du eksklusive produkter til en ikke eksklusiv pris

Vi lægger vægt på det gode håndværk, kvalitet, og detaljer. Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Følg os på Facebook.

Skovtømreren ApS
CVR: 38545434

​Ny Stillingvej 2C
Skanderborg​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt